Motor trifazat pentru hota de restaurant. Cauza arderii – rotorul a frecat pe stator, după ce s-au gripat rulmenții. Protecția nu a funcționat și utilajul nu a fost scos din sarcină când a tras greu / a luat curent mare. Execuție rapidă, termen de execuție rebobinare- 22 de ore. Motorul a ajuns la atelier sambata la ora 18.00 si a fost predat clientului duminica la ora 16.00.

Clientul s-a declarat mulțumit de termenul scurt în care a fost efectuată repararația, în mod special a fost apreciat faptul că s-a lucrat sâmbătă seara și duminică dimineața pentru execuția rapidă. Berăria H este unul dintre clienții care apelează de multă vreme la serviciile aferite de Spitalul de Motoare.

*Ne mișcăm repede! SC SPITALUL DE MOTOARE SRL – www.spitaluldemotoare.ro 0723.671.112 / 0740.871.320

Un motor electric (sau electromotor) este un dispozitiv electromecanic ce transformă energia electrică în energie mecanică. Transformarea în sens invers, a energiei mecanice în energie electrică, este realizată de un generator electric. Nu există diferențe de principiu semnificative între cele două tipuri de mașini electrice, același dispozitiv putând îndeplini ambele roluri în situații și scheme de conectare diferite.

Majoritatea motoarelor electrice funcționează pe baza forțelor electromagnetice ce acționează asupra unui conductor parcurs de curent electric aflat în câmp magnetic. Există însă și motoare electrostatice construite pe baza forței Coulomb și motoare piezoelectrice.

Principala modalitate de utilizare a motoarelor electrice o constituie acționarea electrică, prin care are loc în mod efectiv conversia energiei electrice în energie mecanică, cu sau fără controlul unor parametri electrici sau mecanici. Fiind construite într-o gamă extinsă de puteri, motoarele electrice sunt folosite la foarte multe aplicații: de la motoare pentru dispozitive electronice (hard discimprimantă) până la acționări electrice de puteri foarte mari (pompelocomotivemacarale).

Categorii: Blogroll

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *