De la 1 iunie, vor fi luate noi măsuri de relaxare. Astfel, cu respectarea unor condiții clare de distanțare, se redeschid terasele, se vor putea desfășura spectacole în aer liber cu maximum 500 de spectatori și se va putea merge la plajă. Deplasările în afara localității se vor face fără declarație și se vor relua competițiile sportive, fără spectatori, în aer liber, mai puțin sporturile de contact.
Examenele naționale vor avea loc fizic, așa cum au fost planificate și anunțate deja. Evaluarea națională se va face începând din 15 iunie, iar pentru copiii care nu pot susține acest examen din motive medicale și de carantină, se va organiza o a doua sesiune, începând din 29 iunie. În privința Bacalaureatului, se va organiza, la fel ca și în alți ani, o a doua sesiune, în august.
Nu putem încă vorbi de o reducere semnificativă a epidemiei în România, dar vom reuși să trecem cu bine peste această perioadă dacă respectăm distanțarea, purtăm mască în spațiile închise și avem grijă să ne spălăm pe mâini cât mai des!
https://www.youtube.com/watch?v=L5zprq6HMSs
Categorii: Blogroll

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *